luni, 14 februarie 2011

Introducere

             Introducere.   

            IMVU (Instant Messaging Virtual Universul) are o grafica 3D de Messenger Instantant, dezvoltata de IMVU Inc. Acesta găzduieşte peste 90.174 milioane utilizatori înregistraţi, şi şase milioane de vizitatori unici lunar. Este în format beta public, şi a fost disponibil din 02 aprilie 2004 pe Windows şi în 2010 pe Mac.         IMVU a fost fondată de Will Harvey, dezvoltator de jocuri vodeo . Acum este condus de CEO Cary Rosenzweig, din noiembrie 2007. Se estimează că IMVU generează în prezent, aproximativ 2 milioane dolari în venituri pe lună, 90% din care vine direct din vânzarea de bunuri virtuale.


           Membri.

           Accesul de bază este gratuit ,dar utilizatorii pot sa cumpere „credite”cu cardurul ,telefonic sau carduri preplatite în scopul de a obţine credite virtuale. Apartamentele gratuite permit utilizatorilor înregistrati sa faca uz de serviciu de Chat avind si o pagina personala. Cumpararea numelui , care îndepărtează "Guest_" din numele de avatar şi elimină publicitatea non-IMVU, permite opţiuni suplimentare, cum ar fi : creator de conţinut (developer) şi accesul la secţiuni suplimentare de Forum. Cu toate acestea, unele caracteristici necesită plată suplimentară: accesul la materiale pentru adulţi (AP) şi VIP, primind o indemnizaţie lunară de credite , precum şi produse virtuale gratuite.

             Programul: „Creare de conţinut” (Developer)

             IMVU încurajează membrii să participe la crearea de conţinut. Dezvoltatorii au acces la softurile IMVU; (” IMVU previzualizare”), precum şi recent a oferit „Creator Mode”, aflat în clientul 3D, ambele utilizate în crearea şi trimiterea de noi produse virtuale; pot vinde produsele lor prin prezentarea în catalogul on-line de produse IMVU. Un membru trebuie să fie proprietarul numelui său şi sa detina credite suficiente in cont pentru a "deriva" şi a plati taxele de prezentare. 3D Max7 este programul cel mai utilizat pentru produsele IMVU. Cu toate acestea, Sketchup şi Blender sunt utilizate de mulţi dezvoltatori.
Admin Vic

ABOUT YOURSELF HERE



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu