marți, 22 februarie 2011

Sant Graal - Creditele (1)



   
      “Creditele ” sunt  "moneda" care se foloseste in IMVU.          Acestea pot fi cumpărate, vândute, comercializate sau utilizate la cumpărarea produselor şi cadourilor, pot fi folosite pentru toate taxele pe produs.(developeri)
       Creditele IMVU  sunt  susţinute cu moneda  reala- cineva a plătit, la un moment dat, bani reali pentru a le achiziţiona.       Creditele (reale) sunt singura monedă care poate trece de la utili- zator la utilizator.
      Defapt  se folosesc doua tipuri de credite:
                          -credite promotionale (promocredits),
                                                -creditele reale (credits)

                 Credite promoţionale:

        Credite promoţionale sunt un fel de cupon de o anumita valoare şi sunt oferite gratuit sau cistigate cu diferite jocuri, reclame, situri de socializare, etc., .
        Pot fi folosite numai pentru achiziţionarea unor piese din catalog, pentru uz personal.Deci, nu se pot transfera si nici nu poti sa le folosesti pentru a face cadouri.
       Când este "cumparat"un obiect creatorul lui nu este plătit, dar, în schimb primeşte un Jeton ("token"-care sunt puncte acordate dezvoltatorilor pentru a ajuta la promovarea catalogului). Pot fi utilizate numai pentru compensarea taxelor de depunere şi reclama (shoutouts). Un “token” are valoarea de 10 credite ce se scad din taxe.(dev.)
         Jetoanele sunt "otrava" existentei fiecare dezvoltator pe IMVU. Mai ales daca e la inceput. Va ajunge sa le urasca rapid.

VIDEO

         
          Pt a aduce video pe pagina ta poti folosi oricare dintre codurile "embed" de pe situri ca YouTube, Trilulilu sau... Pe Teava.
         Apropo de "embed"......
         "Embedr" este un sit web ce ne permite crearea, intr-o forma simpla, a unei liste de video. Nu este necesar sa-ti faci cont dar, in cazul in care doresti sa modifici sau sa adaugi alte video atunci ar fi bine sa ai un cont la ei. Pentru a adauga video ai nevoie doar de URL-ul acestuia, poate fi de YouTube sau alte site asemanatoare. 
             Rezultatul este un Palyer foarte elegant, vezi exemplul de mai jos.


                 Eii.....Simplu ! NU ?

.