marți, 19 aprilie 2011

Cel mai simplu "obiect" din Catalogul IMVU-”Sticker”

                                           IMVU Education Center
  
         Ce e unStickers” ?

     „Stickers” (autocolantele) sunt o modalitate ieftină şi distractiva de a decora pagina dvs .
        Când ai achizitionat un autocolant sau il primeşti cadou, el apare înStickers panel”, de pe pagina avatarului. Puteti sa-l trageţi din acest panou („click, ti si tragi...”), şi sa-l „lipiti” oriunde pe pagina.


           Autocolantele vor rămâne fixe în raport cu colţul din stânga sus al pagini. Orice Creator poate face şi vinde „stickere”.Deci , pentru a publica trebuie sa ai „numele” cumparat (cu ocazia asta scapi si de „Guest...”)
 
          Construirea unui produs autocolant

         Totusi trebuie să se înţeleagă faptul că diferite tipuri de Stickere au niveluri diferite de complexitate. Există cinci tipuri de autocolante    
             1. Imagine simpla (de baza)
             2. Imagine animata
             3. Imagine transparenta
             4. Flash
             5. Flash cu interactivitate

                      1. Imaginea simpla

           O imagine de bază autocolanta este de obicei doar o simpla imagine pe care aţi creato cu un program de editare a imaginilor (cum ar fi Photoshop, Gimp, etc...). Acesta poate fi de orice dimensiune şi orice format ( gif., jpg, sau.. PNG)
 
                     2. Imagine animata

          Autocolantele pot fi animate, in format GIF. IMVU creează aceste animati înAdobe ImageReady”, dar se poate utiliza orice program .Eu folosesc Gimp,e simplu, bun si ...e Free .

               3. Imagini transparente

           Autocolantele neanimate poate avea transparenţă, care poate fi de la opac la transparent clar.
          Acestea se pot salva in format PNG sau GIF.
IMVU creează aceste autocolante transparente cu Adobe Photoshop.      Acestea sunt ,defapt imagini simple a caror fundal e transparent.
        Se poate face o combinatie intre imaginea transparenta si cea animata dar, se va salva cu teminatia GIF.
          4.  Imagini Flash
 
           „Macromedia Flash” este un program care permite artiştilor sa creeze imagini animate, care sunt de obicei mult mai mici decât un gif animat. Cele mai multe reclame care le vedeţi pe web sunt filmele Flash. Dacă ştiţi cum utilizaţi Macromedia Flash, puteţi crea cu uşurinţă Stickere

          5. Jocuri Flash

„Macromedia Flash”, de asemenea, vă permite să încorporati elemente de joc în autocolantul final. Un joc flash autocolant permite vizitatorilor sa joace aceste jocuri de pe pagina ta. 
 
                  Cum publica un produs autocolant?

           Publicarea unui produs autocolant este FOARTE uşoara. Doar du-te pe pagina de prezentare a oricarui autocolant, si dai click pe butonul din partea de jos: „Make Sticker”
           După ce faceţi clic pe acest link, veţi fi dus la: Sticker submission page”. Asiguraţi-vă că alegeţi locaţia corectă în catalog pentru autocolant dvs. astfel încât să o puteţi găsi din nou mai târziu

          Pentru a publica ai nevoie de doua „imagini”:
             1. O imagine ce reprezinta stickerul tau in catalog, (un fel de Eticheta.)
             2. Stickerul propriuzis.
        Prima imagine este cea care apare in Catalogul IMVU şi în „Stickers Panel”. Această  imagine trebuie să fie de exact 100 de pixeli lăţime si 80 pixeli înălţime ,in orice format ( gif., jpg, PNG...). Imaginea de catalog pate fi si un gif animat .
       A doua imagine este cea care va fi „trasa” (click, ti, tragi...)din „stickers Panel”.. Această imagine poate fi orice format ( gif., jpg,.. PNG sau. fişier SWF).
       Poti sa incepi acum.Click pe buton


      Curind: "Cum se face un Sticker pentru IMVU, cu programul Gimp"


.

Admin Vic

ABOUT YOURSELF HERE



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu