duminică, 2 octombrie 2011

Cum pot anula "calitatea" de membru VIP?

                
               " IMVU is not Real Life."  

      A.   Dacă v-ati  înscris pentru un abonament VIP, cu cardul dvs. de credit si din anumite motive vrei sa „renunti” la aceasta „calitate”, vă rugăm să urmaţi paşii de mai jos pentru a anula abonamentul :

        1. Du-te la paginaAccount Settings” (Setări), făcând clic pe linkul din partea dreapta sus a pagini de start.



          2. Pe pagina următoare, în "Account Tools" (instrumente) , veţi vedea link-ul "Manage Subscriptions" (abonamente). Făcând clic pe această legătură vă va duce la panoul de editare.

                 Click pe opţiunea de anulare a abonamentul „VIP”. 

               
                   Abonamentul a fost „sters”....


            B. Dacă v-aţi înscris pentru un abonament cu PayPal” urmariti instrucţiunile de mai jos, pentru a anula un abonament IMVU-VIP:

          1. Conectaţi-vă la contul dvs. la https://www.paypal.com
          2. Faceţi clic pe "Profil"
          3. Du-te la
„My Money” (banii mei)
          4. Alegeţi „Pre-Approved Payments” ( plăţi preaprobate).
          5. Selectaţi IMVU

          6. „Cancel” (anulare)

         De retinut: Este necesar sa anulezi o plată programata cu cel puţin o zi înainte de data prestabilita pentru următoarea plată. Anularea unui abonament, in ziua de plată programata nu va garanta faptul că plata nu va fi efectuata”.

        
C. Dacă v-aţi înscris pentru VIP, cu un card de debit preplatit, sau prin SMS, Nu trbuie sa faceti nimic. Statutul de membru va expira la sfârşitul timpului alocat.

         Intrebare:  -Dacă ampromo VIP”, deci numele înregistrat (fara Guest_ user ),obtinut „FREE” şi apoi nu voi continu cu „sustinerea” statutului de  VIP (plata...), voi deveni un Guest_user din nou?
       Raspuns   :-DA !! De la 1 mai 2011, achizitionarea VIP pentru a înregistra numele va elimina doar prefixul Guest_ din numele dvs. în timp ce statutul de membru VIP este activ. Dacă anulaţi VIP, va reveni la Guest_user din nou.

            De retinut : Conturile care au achiziţionat VIP, pentru a-şi înregistra numele lor înainte de 1 mai 2011, NU vor reveni la statutul de Guest_user desi a expirat perioada de  membru VIP.

 
Admin Vic

ABOUT YOURSELF HERE



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu